Huis ontruimen maar Geen Tijd ?

Een van de gelukkigste periodes in je leven breekt aan! Je hebt een nieuwe, droombaan gevonden in een andere stad, misschien wel in het buitenland en je moet al heel snel beginnen want anders gaat het aan je neus voorbij!

Je nieuwe baas heeft jou naast je droomjob ook nog eens een volledig ingerichte woning aangeboden voor jou en je gezin. Dit mag en kan je niet laten schieten!

Je bent helemaal in de wolken en je hoofd loopt om, je weet niet waar je beginnen moet en ……wat moet je aanvangen met al die spullen die achterblijven in je oude huis en dat huis moet ook nog schoon gemaakt worden en bezemschoon opgeleverd worden, dat staat in je huurcontract maar daar heb je hélémaál geen tijd voor. Door alle opwinding weet je het even niet meer.

STOP! Nu is het tijd om  “Woningontruiming specialist” in te schakelen.

“Woningontruiming specialist’ heeft door zijn jarenlange ervaring al meer met dit bijltje gehakt en weet precies wat er te doen staat en zal in samenspraak met u voor een perfecte oplossing zorgen. Uw wensen zijn onze leidraad.

In overleg wordt er schriftelijk vastgelegd wat er achterblijft in de woning en wat daarmee moet gaan gebeuren en op welke wijze de boedel verkocht moet gaan worden.

Nadat de verhuiswagen is geweest om de persoonlijke bezittingen en de allernoodzakelijkste spullen af te halen gaat “Woningontruiming specialist’  aan de slag.

Jij gaat met veel plezier aan je nieuwe droomjob beginnen en dankt  “Woningontruiming specialist” voor de professionele afhandeling.

Huis ontruimen maar Geen Tijd ? Vraag een vrijblijvende offerte aan!