Inboedel Laten Opkopen

In de meeste gevallen zijn de omstandigheden nooit leuk, nooit plezierig maar helaas komt het maar al te dikwijls voor.

Het huis moet leeg, de inboedel moet weg, op de kortst mogelijke termijn.

En er is geen tijd en meestal ook geen geld om het zelf allemaal te regelen.

Natuurlijk ken je een bepaalde waarde aan je spulletjes toe, maar deze waarde is in werkelijkheid altijd lager dan je in gedachten hebt. De barre economische tijden werken nu niet bepaald mee om nog een goede prijs te krijgen voor het “dure’ bankstel dat toendertijd ook al in de aanbieding was.

Om het zelf allemaal stuk voor stuk te gaan verkopen dat levert misschien nog wel de beste prijs op maar daar gaan maanden overheen en die tijd heb je niet.

Op Internet zie je door de bomen het bos niet meer, wie is wel te vertrouwen en wie niet?

STOP! Niet verder zoeken, er is er maar één met wie je openlijk en vrijblijvend over het verkopen van je boedel kunt praten en die met u tot een gezamenlijke oplossing zal komen en dat is “Woningontruiming specialist”.

“Woningontruiming specialist”  informeert je op een realistische manier over de diverse mogelijkheden en over de waarde van je boedel.

“Woningontruiming specialist” geeft een “faire” prijs voor uw spullen en zorgt er tevens voor dat alles snel en vakkundig wordt afgevoerd.

Wilt u daarna de woning ook nog bezemschoon opgeleverd hebben? Geen probleem, “Woningontruiming specialist” zal ook daar de zorg voor dragen.

Uw woning is leeg maar uw portemonnee is weer wat gevuld! Zo helpt “Woningontruiming specialist” u mee op weg naar een nieuwe toekomst.