Woningontruiming bij verhuizing naar seniorenwoning

Er zijn zaken in het leven waar we met z’n allen liever maar niet aan willen denken maar waar we toch ook allemaal wel een keertje in ons leven voor komen te staan.

Papa en/of  Mama kunnen zich niet meer redden alleen thuis en zullen de woning waaraan ze zo gehecht zijn moeten verlaten om daar hun leven verder voort te zetten in een verzorgings- of bejaardentehuis.

En hoe vaak komt het dan niet voor dat de familie “gebrouilleerd” is en hoe vaak komt het niet voor dat je er als enigst kind dan ook helemaal alleen voor staat.

Daar wil je dan ook inderdaad niet aan denken maar het probleem is er wel.

En dat probleem dat ga je oplossen door  “woningontruiming specialist” de opdracht te geven om de woning leeg te ruimen en er voor te zorgen dat de diverse spullen probleemloos afgevoerd zullen worden en eventueel gedeeltelijk vervoerd zullen worden naar het nieuwe adres.

Wij zorgen voor de oplossing bij verhuizing naar seniorenwoning

Natuurlijk zorgt U er zelf voor dat de kostbare spulletjes, zoals sieraden, juwelen en dierbare herinneringen al in veiligheid zijn gebracht voordat “Woningontruiming specialist” u van uw zorgen gaat verlossen en houden rekening met uw wensen.

Alles in overleg en nadat de gemaakte afspraken schriftelijk zijn vastgelegd zal “De woningontruiming specialist razend snel zijn werk gaan doen.