Woningontruiming Venlo ?

Wanneer u in de omgeving van Venlo op zoek bent naar een woningontruiming specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het geval van een echtscheiding, overlijden of faillissement is het soms noodzakelijk om het pand te ontruimen en een woningontruiming specialist kan u daarbij helpen.

Woningontruiming in de omgeving van Venlo biedt u via onze website dé specialist in het ontruimen van (senioren)woningen, bedrijfspanden en garageboxen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Ontruimen van een garagebox;
  • Ontruimen van een opslagplaats;
  • Ontruiming als gevolg van een faillissement;
  • Ontruiming als gevolg van een beëindigde huurovereenkomst;
  • Ontruimen van een bedrijfspand;
  • Ontruiming als gevolg van een echtscheiding;
  • Verhuizen naar het buitenland;
  • Verhuizen naar een seniorenwoning.

Is een van bovenstaande situaties bij u van toepassing? Wij hebben de nodige ervaring op het gebied van woningontruiming, maar ook op het gebied van discretie en begrip. We ontruimen het pand zo snel mogelijk en zorgen ervoor dat u geen tot nauwelijks hinder ondervindt aan de ontruiming. We hanteren een strenge selectie wat betreft onze medewerkers en vinden het belangrijk dat zij onze visie delen.

Offerte ontvangen?

Onze diensten zijn iedere dag van de week beschikbaar. Zo kunt u altijd over onze diensten beschikken, kunt u ongemakkelijke situaties vermijden en hoeft u er dus niet bang voor te zijn dat u onnodig lang(er) hoeft te wachten tot de ontruiming is gefaciliteerd.

Wij hanteren daarnaast ook een scherp tarief zodat u zich ook om de kosten geen zorgen hoeft te maken. Voor meer informatie en om een offerte aan te vragen kunt u gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

Als u onderstaand formulier invult dan nemen wij binnen 2 uur contact met u op.

 

Uw Naam (*)

Uw Email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Eventuele Datum Ontruiming

Woonplaats Ontruiming (*)

Aanvullend bericht (*)

(*) = (Verplicht)

 

 

 

Liever Bellen ?

 

Telefonisch kunt u ons bereiken op 06 – 159 62 457